Bästa Krypteringsprogram

Alla krypteringsprogram innehåller

Bästa Krypteringsprogram

Behovet av krypteringsprogram för din mail har dramatiskt ökat i Sverige sedan man klubbade igenom FRA-lagen(Lex Orwell). Kryptering är inte så lättanvänt men nedan hittar ni tre program som är bra för kryptering av mail och hårddisk.

Tilläggas kan att alla kryptering kan knäckas. Dock är det resurskrävande för FRA och andra så man måste verkligen vilja se vad du skriver!

Top 5 bästa krypteringsprogram

1
Läs vår Recension om PGP
Säkerhetsriskerna för den enskilde datoranvändaren ökar för var dag som går samtidigt som övervakningssamhället breder ut sig. Att kunna kommunicera säkert och lagra information ostört är ett krav som fler och fler ställer på sitt datoranvändande.
2
Läs vår Recension om BestCrypt-kryptering av din hårddisk
Att få sin dator stulen eller beslagtagen är aldrig kul, inte nog med att man förlorar utrustning för tusentals kronor, man riskerar också att få sin personliga information läst och utnyttjad. I samband med hårdare lagstiftning kring datakommunikation och laptopar som blir mer och mer stöldbegärliga har det alltså uppkommit ett behov av fysiska skyddsåtgärder mot hårddiskintrång.
3
Läs vår Recension om GnuPG
GnuPG är en krypteringssvit som använder sig av samma standarder och protokoll som PGP. GnuPG, eller GPG som det även kallas, är öppen mjukvara och därför alltså gratis och fritt tillgängligt.
Experten svarar på dina Krypteringsprogramfrågor
Christain Rudolf Skrivet av Christian Rudolf
Christian Rudolf är expertskribent här på Mjukvara.se han svarar på alla dina frågor.
 

Hjälpte denna sidan dig?

Tipsa gärna dina vänner genom att blogga, Twittra eller Facebooka Mjukvara.se Krypteringsprogramsida!

VideoGuider Krypteringsprogram
Nyheter om Krypteringsprogram