Mjukvara Logo

Kontakta mjukvara.se

Hem / Kontakta mjukvara
KATEGORIER Antivirus Brandväggar AntiSpyware Surfa anonymt Backup Krypteringsprogram Webbhotell Programvara Gratisprogram Internetkatalog Samarbets-
partners
Coola prylar
Prylportalen.se

Mjukvara.se är ett helt virtuellt projekt. Det betyder att vi ej finns på en fysisk plats. Vi har ingen fabriksbyggnad med servrar, vi har inte ett kontor där alla sitter samlade, cafesnacket sker inte i caferummet utan via MSN och gemensamma plattformar för information.

Vi sitter utspridda över hela Europa men jobbar tillsammans på våra egna villkor. Vårt mål är att göra mjukvara.se till den platsen på nätet i norra Europa man går till för att lösa digitala problem och hitta bra information om olika programvaror.

Vil du hjälpa till på något sätt eller bara berätta något för oss kontaktar du oss på vår info adress info(@)mjukvara.se (skriver så för att inte bli nedspammade av människor som inte vill oss väl)

Jag undanber mig också massmail innehållande pressreleaser och det anses som dålig nätetikett att sätta upp min mailadress på olika maillistor utan att fråga.

Team mjukvara