Mjukvara Logo

Blogg om programvaror, internet och webbapplikationer

KATEGORIER Antivirus AntiSpyware Surfa anonymt Backup Krypteringsprogram Webbhotell Programvara Gratis-program Internetkatalog

 

 

30 juli, 2009

Voddler is the shit!

Filed under: Om Mjukvara — Taggar:, — Christian Rudolf @ 20:33

Voddler Àr nÄgot det pratas om mycket just nu. Mjukvara.se hade den stora förmÄnen att fÄ en invite och testa denna tjÀnst. Vid första försöket fÄr jag samma kÀnsla som nÀr jag provade Spotify för första gÄngen. Att detta kommer förÀndra mitt beteende i grunden. KÀnslor Àr svÄra att beskriva men jag skall visa er den första bilden jag fick nÀr jag loggade in första gÄngen. Den sÀger en hel del:

Voddler

Voddler

Min första spaning Àr att Voddler ej Àr musanpassat. Man anvÀnder piltangenter, mellanslag och retur för att styra. Eftersom jag Àr musberoende Àr det lite jobbigt men man vÀnjer sig fort. Det Àr inte helt olikt en fjÀrrkontroll. Jag tror sÀkert jag behöver fem filmer innan jag vÀnjer mig

Jag gick raskt vidare till filmer. Nedan ser ni en skÀrmdump frÄn filmavdelningen. Det tog nÄgra minuter för mig att vÀnja mig vid den mastiga anblicken men det var högst tillfÀlligt. Man Àr ju van vid betydligt sterilare presentation av program. NÀr jag tittar pÄ den inser jag att det Àr samma kÀnsla nÀr man Àr i en videobutik. Jag imponeras av kÀnslan och numera kommer jag börja reta mig pÄ torftiga websidor, inkl min egen. Det Àr ju sÄhÀr det skall se ut.

voddler

voddler

SÄhÀr ser varje filmsida ut. LÀgg mÀrke till hur enkelt och överskÄdligt det Àr

Voddler

Voddler

NÀr man testar programmet mÀrker man att det finns nÄgra barnsjukdommar kvar men kÀnslan finns dÀr att nÄgot stort Àr pÄ gÄng. En del av problemen som jag fick vid ett test skall nog skyllas pÄ en seg uppkoppling. Det verkar som programmet krÀver en del. Min Äsikt Àr att Voddler is the shit.

Jag hoppas hÄlla en invite utlottning snart sÄ hÄll utkick

Om du gillar denna artikeln sÄ prenumerera pÄ Mjukvara.se genom att klicka pÄ den oranga symbolen. Annars skall ni följa mig pÄ  Twitter genom att klicka  hÀr


 

Inga kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment