Mjukvara Logo

Blogg om programvaror, internet och webbapplikationer

KATEGORIER Antivirus AntiSpyware Surfa anonymt Backup Krypteringsprogram Webbhotell Programvara Gratis-program Internetkatalog

 

 

30 juli, 2009

Voddler is the shit!

Filed under: Om Mjukvara — Taggar:, — Christian Rudolf @ 20:33

Voddler Àr nÄgot det pratas om mycket just nu. Mjukvara.se hade den stora förmÄnen att fÄ en invite och testa denna tjÀnst. Vid första försöket fÄr jag samma kÀnsla som nÀr jag provade Spotify för första gÄngen. Att detta kommer förÀndra mitt beteende i grunden. KÀnslor Àr svÄra att beskriva men jag skall visa er den första bilden jag fick nÀr jag loggade in första gÄngen. Den sÀger en hel del:

Voddler

Voddler

Min första spaning Àr att Voddler ej Àr musanpassat. Man anvÀnder piltangenter, mellanslag och retur för att styra. Eftersom jag Àr musberoende Àr det lite jobbigt men man vÀnjer sig fort. Det Àr inte helt olikt en fjÀrrkontroll. Jag tror sÀkert jag behöver fem filmer innan jag vÀnjer mig

Jag gick raskt vidare till filmer. Nedan ser ni en skÀrmdump frÄn filmavdelningen. Det tog nÄgra minuter för mig att vÀnja mig vid den mastiga anblicken men det var högst tillfÀlligt. Man Àr ju van vid betydligt sterilare presentation av program. NÀr jag tittar pÄ den inser jag att det Àr samma kÀnsla nÀr man Àr i en videobutik. Jag imponeras av kÀnslan och numera kommer jag börja reta mig pÄ torftiga websidor, inkl min egen. Det Àr ju sÄhÀr det skall se ut.

voddler

voddler

SÄhÀr ser varje filmsida ut. LÀgg mÀrke till hur enkelt och överskÄdligt det Àr

Voddler

Voddler

NÀr man testar programmet mÀrker man att det finns nÄgra barnsjukdommar kvar men kÀnslan finns dÀr att nÄgot stort Àr pÄ gÄng. En del av problemen som jag fick vid ett test skall nog skyllas pÄ en seg uppkoppling. Det verkar som programmet krÀver en del. Min Äsikt Àr att Voddler is the shit.

Jag hoppas hÄlla en invite utlottning snart sÄ hÄll utkick

Om du gillar denna artikeln sÄ prenumerera pÄ Mjukvara.se genom att klicka pÄ den oranga symbolen. Annars skall ni följa mig pÄ  Twitter genom att klicka  hÀr

No related posts.


 

44 Comments »

 1. Jag Ă€r inte alls avundsjuk, jag vill inte alls ha en invite jag lovar…

  Och sÄ ger de kunder till bredbandsbolaget förtur och jag kan inte ens fÄ bredband frÄn b2 hÀr hemma

  Comment by Daniel A Johansson

 2. Just kravet pÄ stabil och hög bandbredd gör att jag Àr tveksam till tjÀnstens bredare framgÄng. VÄra uppkopplingar (DSL-teknik) Àr trots allt betydligt instabilare Àn vad mÄnga upplever och tror.

  Comment by Gunnar Lindberg Årneby

 3. Hur fungerar den tĂ€nkta betalningen, eftersom det finns en knapp det stĂ„r ”buy” pĂ„? Det som Ă€r grymt med Spotify Ă€r att det Ă€r gratis.

  Annars Àr detta Àr knappast nÄgot revolutionerande, man har lÀnge kunnat hyra film med appleTV och/eller iTunes för 2-3 USD, funkar perfekt, Àven i Sverige.

  Bygger Voodler pĂ„ XBMC? Snyggt Ă€r det vartfal!! 🙂

  Comment by Linus

 4. *dregglar*

  Christian, hur snabb uppkoppling har du? Tror du mina 10mb nedströms och 1mb uppströms kommer rÀcka?

  Hoppas invite-utlottningen Àr snart!

  Comment by Adam EltĂ©r —

 5. Gunnar:
  Du har nog en poÀng dÀr men som jag förstÄr det har Bredbandsbolaget rÀtt snabba linor och rÀtt mÄnga abonnenter. Det finns nog möjliga kunder sÄ det rÀcker. Sedan kan det sÄklart ta lÀngre tid Àn vad man tror!

  Comment by Christian Rudolf

 6. Linus:
  Den knappen gick inte att testa men jag utgÄr frÄn att det kommer finnas flera alternativ.

  Som jag har förstÄtt det kommer det finnas en gratisversion av Voddler som Àr reklamfinansierad. Redan i Betan lÄg det reklam i början av varje film.

  Comment by Christian Rudolf

 7. Adam

  Utan veta skulle jag gissa att det funkar. Grejen Àr den att jag sitter pÄ en sunkig comhem lina. Deras tunnaste lina för jag gillar inte Comhem sÄ jag vill inte ge dem mer Àn 99 SEK i mÄnaden

  Comment by Christian Rudolf

 8. Jag vill ha en Invite

  Comment by Henrik Nilsson —

 9. Trevlig lÀsning!
  vĂ€ldigt intressant tjĂ€nst, en invite skulle inte sitta fel 🙂
  /Robin

  Comment by Robin —

 10. Sign me up for an invite please!

  Comment by Öz —

 11. LÄter vÀldigt intressant

  Tur att man sitter pĂ„ en 100/100 fiberlina ute i den norrlĂ€ndska skogen 😉

  Comment by Mats —

 12. wow! ser och lÄter grymt spÀnnande! filmens motsvarighet till spotify- mÄste vara bra! min lina Àr mitt minsta problem. Att jag inte har en invite Àr problemet. =) hoppas givetvis pÄ en invite!

  Comment by Henrik Gustavsson —

 13. Jag MÅSTE fixa en invite! Ska söka pĂ„ webben efter det med ljus och lykta 😉 Om nĂ„gra mĂ„nader blir jag mamma för första gĂ„ngen och dĂ„ blir det inte mĂ„nga biobesök till övers. Det Ă€r med andra ord en livsnödvĂ€ndig grej det hĂ€r 🙂 Jag har stora förvĂ€ntningar!

  Comment by Emmy Z

 14. snÀlla jag moste ha en invinte jag bara moste

  Comment by Joakim —

 15. Voddler – Allt du behöver veta!…

  Den senaste snackisen runt om pĂ„ nĂ€tet Ă€r helt klart Voddler. Det Ă€r en tjĂ€nst som kan jĂ€mföras med Spotify, fast med filmer istĂ€llet för musik. Till exempel börjar du med att ladda ner en liten klient till din dator, dit filmerna sedan strea…

  Trackback by Edvinssons blogg

 16. Hej!

  Skulle gÀrna vilja ha en invite!
  Är student och som du vet har vi studenter inte mycket pengar över till bio eller hyrfilm.

  Tack pÄ förhand mvh Tobias.

  Comment by Tobias Lundin —

 17. En invite till Voddler jag skulle vilja ha,
  dĂ„ skulle jag bli go och gla’.
  Kolla pÄ film varena timma,
  aldrig mer gÄ ut och simma.
  SĂ„ snĂ€lla Christian ”invita” mig,
  sÄ lovar jag att aldrig mer slÄ min tjej.

  Comment by Simon —

 18. hoppas man fÄr tag pÄ en invent sÄ man kan testa sidan:)

  Comment by Simon jakobsson —

 19. En invite hade varit helt sjukt underbart! har vÀntat pÄ detta vÀldigt lÀnge.

  Comment by Johan —

 20. Skulle gĂ€rna vilja ha en invite! Är ny pĂ„ marknaden men tillhör den Ă€ldre generationen som försöker hĂ€nga med i djungeln. puh!

  Comment by Birgitta —

 21. Skulle gĂ€rna vilja ha en invite. Programmet verkar hur ball som helst, och att vara bland de första som fĂ„r invite skulle vara hur kul som helst! 🙂 / Micke

  Comment by Micke —

 22. Detta Ă€r ju nĂ€stan för bra för att vara sant…MĂ„Ă„Ă„ste ha invite.

  Comment by Peder —

 23. snÀlla invite!

  Comment by Michael —

 24. Invite snĂ€lla! 🙂 skulle vara super 😉

  Comment by Ica —

 25. Hej!
  Skulle vara roligt att fÄ prova voddler.
  Anette

  Comment by Anette Karlsson —

 26. Christian Rudolf, jag skulle vara dig evigt tacksam om du skulle kunna dela med dig en inbjudan till mig =) / mvh Kalle

  Comment by kalle —

 27. Hej jag skulle ocksÄ va super tacksam om dela med dig till mig.
  Mvh Marie

  Comment by marie lundberg —

 28. Jag her kommit över en invite men kommer inte Ă„t tvserierna. Är den delen inte aktiv Ă€n?

  Comment by Martin —

 29. NÄn som löst problemet med att filmerna inte startar ? Börjar bli rejÀlt less pÄ reklamfilmerna sÄ hÀr en tvÄ veckors betatestande. Till min glÀdje dök en ny reklamfilm upp, sÄ slipper jag kolla pÄ SAAB och HTC-reklam om-och-om igen (mÄste sett dom reklamfilmerna sÄdÀr 30-40 ggr nu).

  Comment by Jonas Nordström —

 30. Jag har testat voddler och det funkade sÄdÀr, litet urval av filmer Àn sÄ lÀnge, allt jag hittar Àr cirka strax under 100. Jag sÄg en film vid namn perfect creature men efter en timme av filmen hade gÄtts sÄ avbröts den och jag kunde inte fortsÀtta se förns 2 timmar senare. Testade flera ggr men fick bara se reklam om och om igen och sen hamna man alltid tillbaks i menyn men det kommer sÀkert bli bÀttre eftersom det bara Àr en beta Àn sÄ. Fick ju iaf se klart filmen till slut.

  Comment by Bjerv —

 31. Bjerv:

  ja, din kritik Ă€r befogad. Men om man tĂ€nker pĂ„ att det Ă€r bĂ„de beta och gratis. Är det lite svĂ„rt att vara kritisk. Men det Ă€r klart, för att de skall fĂ„ tjĂ€nsten att flyga mĂ„ste de kamma till sig!

  Jag har testat Headweb pÄ sistone och det funkar bÀttre, dock inte gratis Àven om priset Àr överkomligt!

  Comment by Christian Rudolf

 32. jag testade just voddler pĂ„ mac och det fungerade sjukt bra. svensk text och riktigt bra bildkvalite pĂ„ min 24′ imac. inga problem med att den hackade och reklamen Ă€r bara i början av filmen och inte alls lĂ„ng. Vill ni ha invites Ă€r det bara köpa pĂ„ typ tradera.

  M.v.h. Rasmus

  Comment by Rasmus —

 33. hej kan nÄgon skicka en invite till ambelin94@hotmail.com ??? snÀlla

  Comment by Steven Ambelin

 34. Tja christian
  skulle du kunna ge mig en invite
  sÄ hade du varit vÀrldens
  bĂ€sta mĂ€nniska 🙂

  Tack pÄ förhand

  Comment by axel m —

 35. Voddler sÀger..brandvÀgg ivÀgen..nÄgon som vet hur jag fixar det pÄ imac?

  Comment by Robban —

 36. LÄter för bra för att vara sant, dock Àr det lite jobbigt att man inte fÄtt testa det sjÀlv Àn. Hoppas pÄ att gratis versionen Àr lika bra och flyter pÄ som Spotify.

  Comment by Emil —

 37. Voddler vore ju inte fel att ha! 😀

  Comment by Hewre —

 38. voddler Àr ju kanon, skulle du kunna ge mig en invite

  Tack pÄ förhand

  Comment by baba —

 39. Äh, en invite hade förgyllt min vardag. fÄr du tag pÄ nÄgra invites sÄ skulle jag mer Àn gÀrna vilja ha en!

  Comment by boel englesson

 40. för er som vill ha invites

  *Är du kund hos bredbandsbolaget?
  *Logga dÄ in pÄ http://www.Bredbandsbolaget.se
  *koll inbox
  *HĂ€mta 5 invites (voddler)

  Comment by babak —

 41. Ojojoj vad jag vill fÄ den Àran att testa Voddler!

  Comment by Jonna Vrenge —

 42. Viiiidrigt dÄliga B filmer pÄ Voddler. SÄdana man aldrig nÄgonsin hört talas om. Bara ren SKIT enl mig!

  Comment by Ante —

 43. Ja Voddler Àr bra, med en bra idé. Men ska de ta betalt för nya filmer sÄ struntar jag nog i det, och laddar ner filmer i HD kvalité istÀllet, tills Voddler har alla filmer i HD, samt att det inte kostar nÄgot.

  För er som vill testa Voddler sÄ kan jag rekommendera denna sidan, dÀr jag fick min invite:
  http://www.vesign.se/blogg/voddler-invites/

  Comment by Magnus —

 44. Det verkar som att Voddler i dagarna har öppnat upp möjligheten att sjÀlv registrera sej för en invite.http://www.voddler.com/invite/register/
  Funkade för mej! 🙂

  Comment by BosseWeb

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment