Mjukvara Logo

Blogg om programvaror, internet och webbapplikationer

KATEGORIER Antivirus AntiSpyware Surfa anonymt Backup Krypteringsprogram Webbhotell Programvara Gratis-program Internetkatalog

 

 

26 april, 2010

Såhär Ser Mjukvara.se ut i en Ipad

Filed under: Om Mjukvara — Christian Rudolf @ 17:39

Idag fick jag för första gången se hur Mjukvara.se ser ut i en Ipad. Jag blev glatt förvånad när jag upptäckte att den designen har för Mjukvara.se  funkar väldigt bra i en Ipad. Jag kan också säga att om du någonsin ser en Ipad i din närhet. Spring. De är mer vanebildande än nikotin. Jag kommer bli en poweranvändare av Ipad när deras 3G version kommer. Min Bloggkompis Christian Bolstad höll med. Han stod bredvid mig när jag miplade och kläckte ur sig detta.

”Jag läser alltid Mjukvara.se och nu sedan Ipaden kommit kan jag äntligen ta med mig Ipaden i sängen och läsa Mjukvara.se” Christian B

Så nu har du en anledning till att köpa en Ipad!


 

Inga kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment