Mjukvara Logo

Blogg om programvaror, internet och webbapplikationer

KATEGORIER Antivirus AntiSpyware Surfa anonymt Backup Krypteringsprogram Webbhotell Programvara Gratis-program Internetkatalog

 

 

12 december, 2015

Recension av Flygresor till iOS och Android

Filed under: Android,Iphone — Christian Rudolf @ 12:56

flygresor-loggaFlygresor.se:s app frÄn Svenska ResenÀtverket AB Àr en app utvecklad för dig som vill hitta bra och billiga flygresor. Appen finns tillgÀnglig bÄde till Android och iPhone och baserar sig helt enkelt pÄ deras sajt flygresor.se. Appen i frÄga gör det den ska och lÄter anvÀndaren söka efter flygresor för att dÀrefter jÀmföra de alternativ som hittas. Appen har periodvis haft problem med sökfunktionen, men dessa problem ser nu ut att vara uppklarade. Hemsidan som appen bygger pÄ Àr en av de mest populÀra prisjÀmföringssajterna för flygresor, du kan sjÀlv kolla pÄ Flyg resor.se .

Bra med appen

Det som Àr bra med appen Àr att den gör vad den ska och att ett stort antal flygbolag finns representerade. De flesta sökningar resulterar i ett stort antal alternativ, dÀr skillnaden i bÄde restid och pris kan variera mycket. Informationen som ges Àr mycket omfattande, vilket faktiskt inte enbart Àr av godo. Ytterligare en sak som talar för appen Àr att den inte kostar nÄgonting.

Mindre bra med appen

Det stora problemet med Flygresor Àr att den försöker presentera för mycket information; pÄ en mobil blir det plottrigt och svÄrt att skaffa sig nÄgon översikt. I grund och botten sÄ har de tagit sin hemsida och stoppat in den i mobilen (eller pÄ surfplattan). Visst gÄr appen att anvÀnda, men det Àr inte alltid helt lÀtt.

Vad Google Plays kunder tycker om Flygresors app

Google-play-flygresor-se

Finns till: iOS, Android

Pris: Gratis

LÀnk till App store för nedladdning av Flygresor.se.s app

LÀnk till Google Play för nedladdning av Flygresors app för Android


 

Inga kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment