Mjukvara Logo

Blogg om programvaror, internet och webbapplikationer

KATEGORIER Antivirus AntiSpyware Surfa anonymt Backup Krypteringsprogram Webbhotell Programvara Gratis-program Internetkatalog

 

 

18 juli, 2008

Mjukvara.se nominerad av DinITkunskap.com

Filed under: Ej kategoriserad — Christian Rudolf @ 10:47

Medans jag var var offline i fjÀllen blev Mjukvara.se nominerad av DinITKunskap.com som en intressant blogg. Det visade sig att det Àr typ en budkavle. Man nominerar sju bloggar och skickar kavlen vidare till dem. En cool social grej pÄ webben tycker jag.

Mitt problem Àr att jag faktiskt lÀser extremt fÄ bloggar. Jag hinner inte. I princip Àr det tre amerikanska bloggar som jag försöker hinna lÀsa sedan skummar jag nÄgra svenska pÄ typ rubriknivÄ. DÀremot vet jag ett antal bloggar som Àr intressanta.

Tommys blogg om datorer och internet. Denna kan ni inte missa. Tommy Àr enormt produktiv och skriver ofta 3 inlÀgg om dagen. Det inte mÄnga vet Àr att den antagligen Àr en av Sveriges mest besökta bloggar. NÄgot jag tycker Tommy borde skriva ut mer!

Min vÀn Fytne driver Fytne.nu. Denna Àr rÀtt ny men jag tror att detta Àr en top tre tongivande politiska bloggar om ett Är, i sverige, med +30000 unika besökare i mÄnaden.

Jonas driver utvbloggen. Inte sÄ ofta han bloggar dÀremot Àr han ofantligt produktiv vad det gÀller att lansera webtjÀnster. Jonas Àr den mest produktiva tekniker jag nÄgonsin mött!

Erik Àr extremt möjlighetsorienterad och hans tankar Àr extremt intressanta. Hans blog borde fÄr mer uppmÀrksamhet.

Judith Àr en ung tjej som har sitt huvud pÄskruvat pÄ samma sÀtt som jag. Tror jag! Om alla unga Àr som hon sÄ Àr framtiden ljus!

Hans bloggar om SEO. Tung SEO. Det finns nog inte nÄgot Google fenomen han inte tittat pÄ!

Simon bloggar ocksÄ om SEO och han fÄr vara med för att han alltid har de coolaste skorna pÄ sig. Jag tror inte han Àger nÄgra sandaler!

SedÀr jag fick ihop sju stycken! Nu lÀmnar jag budkavlen vidare till er!

No related posts.


 

2 Comments »

  1. MĂ„nga bra bloggar dĂ€r som jag ocksĂ„ följer, och det dagligen. Det skrivs pĂ„ tok för lite dock bland alla bloggar jag lĂ€ser för att mĂ€tta mitt informationsbehov. 😉

    Comment by Andreas Bard

  2. Denna blogg uppdateras pÄ tok för sÀllan men det blir Àndring pÄ det under hösten!

    Comment by Christian Rudolf

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment