Mjukvara Logo

Blogg om programvaror, internet och webbapplikationer

KATEGORIER Antivirus AntiSpyware Surfa anonymt Backup Krypteringsprogram Webbhotell Programvara Gratis-program Internetkatalog

 

 

18 november, 2020

Ljuvligt VPN-erbjudande

Filed under: Tips — Christian Rudolf @ 11:58

VPN, som stÄr för virtuellt privat nÀtverk, Àr en smidig lösning för att surfa privat och skydda din integritet pÄ internet. Fördelen med att anvÀnda ett VPN Àr att det kan anvÀndas inte bara pÄ din stationÀra dator utan Àven pÄ din surfplatta och telefon.

 

Din sÀkerhet sÀkerstÀlls genom din anslutning till internet via VPN-leverantörens servrar som förser dig med en unik IP-adress. Det betyder att du anvÀnder en annan IP-adress Àn din egen. DÀrutöver Àr din internetanslutning krypterad mellan din enhet och den server du Àr ansluten till, det vill sÀga att din data konverteras till krypterad kod. PÄ detta vis förhindrar du att din internetanvÀndning kan spÄras eller granskas av obehöriga i okÀnda syften.

 

Marknadens bÀsta VPN-erbjudande frÄn Surfshark

Sanningen Àr att det ger en fantastisk kÀnsla av frihet att kunna surfa pÄ internet privat och sÀkert. HÀr presenteras dÀrför ett ljuvligt VPN-erbjudande frÄn en VPN-leverantör som du bör titta nÀrmare pÄ.

 

Vem gillar inte rabatter? Ett billigt och bra VPN Ă€r Surfshark och för dess relativt lĂ„ga pris tillsammans med en rabattkod erbjuder det mycket. Surfshark har i likhet med andra topprekommendationer ett ljuvligt erbjudande med 30 dagars garanti och livechattsupport dygnet runt. De anvĂ€nder en av marknadens bĂ€sta prestanda med bra hastigheter och mĂ„ngsidiga funktioner. Även för streaming och filuppladdning fungerar det bra. Ta del av rabattkoden Surfshark för att fĂ„ 81 procent rabatt och gratis anvĂ€ndning de första tre mĂ„naderna.

 

Se nÀrmare pÄ denna översikt pÄ vad Surfshark erbjuder och stöder:

 

  • Stöder marknadens mest populĂ€ra enheter och operativsystem.
  • TillhandahĂ„ller sĂ€kerhetsfunktionen CleanWeb som blockerar annonser, spĂ„rning samt skadlig malware.
  • Ger fullt stöd för streaming pĂ„ Netflix och andra tjĂ€nster.
  • Styr din anslutning med hjĂ€lp av Whitelister som lĂ„ter dig vĂ€lja vilka appar och webbplatser som ska dirigeras via VPN. Denna funktion har tvĂ„ alternativ, antingen att hoppa över VPN för utvalda appar och webbplatser eller lĂ„ta dem utvalda dirigeras via VPN.
  • Har ett stort servernĂ€tverk.
  • Har starka krypterings- och sĂ€kerhetsfunktioner inbyggda.

Erbjuder en maximal skyddsnivÄ

Det viktigaste av allt Àr att Surfshark erbjuder dig en hög sÀkerhet. Surfshark skyddar din internetanvÀndning med 256-bitars kryptering. Denna kryptering Àr i sjÀlva verket den maximala skyddsnivÄn som gör att ingen kan se dina aktiviteter eller personuppgifter.

 

Dessutom finns en sĂ„ kallad ”Automatic Kill Switch”-funktion som kopplar bort din internetanslutning om din anslutning till VPN-servern misslyckas. Detta har fördelen att förhindra att din data och IP-adress lĂ€cker ut. NĂ€r din anslutning till VPN-servern Ă„terupprĂ€ttas Ă„teransluts du till internet automatiskt.


 

Inga kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment