Mjukvara Logo

Blogg om programvaror, internet och webbapplikationer

KATEGORIER Antivirus AntiSpyware Surfa anonymt Backup Krypteringsprogram Webbhotell Programvara Gratis-program Internetkatalog

 

 

5 april, 2010

Internets Fulaste Websida

Filed under: Ej kategoriserad — Christian Rudolf @ 10:54

Ibland nÀr man surfar runt hÀpnar man. Trots att webben funnits med oss i snart 20 Är verkar kunskapen om hur man gör ÀndÄ inte sprida sig fort. NedanstÄende webbsida trillade ned i min mailbox igÄr och jag kunde inte hejda mig. Detta Àr bland det vÀrsta jag sett. Jag trodde jag skulle fÄ ett epileptiskt anfall nÀr kom dit.

Nu vet jag att jag Ă€r lite elak hĂ€r. Man skall dock inte utesluta att personen gjort detta medvetet, just för att sĂ„dana som jag skall bli upprörda och skriva om websidan 😉

Nedan finner ni en skÀrmdump av websidan. Jag rekommenderar er att gÄ dit, dÄ det finns aspekter av websidan en skÀrmdump inte gör rÀttvisa. LÀnk

Nedan finner ni en skÀrmdump frÄn Bit.ly, en url förkortningstjÀnst. Med denna tjÀnst kan man ocksÄ kolla hur mÄnga som klickat pÄ just den förkortade url:en. HÀr kan ni se hur Yvettes websida flugit genom TwittersfÀren.

Nu kan man nog inte sÀga att all marknadsföring Àr bra marknadsföring men kvinnan fÄr mycket uppmÀrksamhet pÄ nÀtet. NÄgot man brukar kunna kapitalisera pÄ.

Om du gillar denna blogposten sÄ följ Mjukvara.se med hjÀlp av RSS . Om du Àr inne pÄ Mikrobloggande följer ni mig pÄ Twitter hÀr


 

Inga kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment