Mjukvara Logo

Blogg om programvaror, internet och webbapplikationer

KATEGORIER Antivirus AntiSpyware Surfa anonymt Backup Krypteringsprogram Webbhotell Programvara Gratis-program Internetkatalog

 

 

6 december, 2009

Genline-Intervju med David Fogelberg

Filed under: SlĂ€ktforskning pĂ„ nĂ€tet — Taggar:, — Christian Rudolf @ 14:49

Genline Àr en av Sveriges största tjÀnster inom slÀktforskning pÄ nÀtet. SlÀktforskning Àr en stor hobby i vÄrt land och nÀtet hÄller pÄ att förÀndra Àven denna hobby. Jag upptÀckte detta med slÀktforskning av en slump i vÄras och insÄg intresset Àr stort men till skillnad frÄn mÄnga andra branscher för man inte sÄ mycket vÀsen av sig. DÀrför tyckte jag det var viktigt att belysa denna hobby

Det Àr dÀrför jag gjort denna intervjun med David FÄgelberg. David berÀttar om sitt intresse för slÀktforskning, hur Familjeband blev till och hur viktigt detta Àr med att vi har kontakt med vÄrt förflutna. Intervjun Àr 8 min lÄng och har du Ànnu inte kommit i kontakt med slÀktforskning, tycker jag du skall ta dig tid att lyssna pÄ David!

Jag kommer gÀrna i kontakt med andra slÀktforskare som kan berÀtta hur de arbetar med nÀtet och vill du dela dina tankar kring slÀktforskning, skriv en kommentar nedan!

Vill ni lÀsa fler artiklar jag skrivit om slÀktforskning, sÄ finner ni en sammanstÀllning av alla artiklar pÄ denna kategorisidan om slÀktforskning online.

No related posts.


 

Inga kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment