Mjukvara Logo

Blogg om programvaror, internet och webbapplikationer

KATEGORIER Antivirus AntiSpyware Surfa anonymt Backup Krypteringsprogram Webbhotell Programvara Gratis-program Internetkatalog

 

 

15 september, 2010

F-Secure och Twitter lanserar nytt!

Filed under: Antivirus,F-Secure,Sociala nĂ€tverk,Twitter — Christian Rudolf @ 23:30

Antivirusföretaget F-Secure lanserade idag sitt nya antivirusprogram ”F-Secure Internet Security 2011”, ett program som ska vara utvecklat för att minska störande moment. Twitter har Ă€ven lanserat ett nytt utseende för sin webbaserade klient pĂ„ sin egen hemsida. En klient som Ă€r skapad för att det lĂ€ttare ska gĂ„ att ta del av information.

En artikel dÀr man blandar in ett antivirusföretag och ett populÀrt socialtnÀtverk verkar kanske konstigt. Men faktum Àr att för att ditt Twitter anvÀndande ska vara sÄ sÀkert som möjligt krÀvs det ett uppdaterat antivirusprogram som skyddar dig om du mot förmodan skulle trycka pÄ suspekta lÀnkar eller pÄ nÄgot annat sÀtt fÄ skadliga filer pÄ din dator. Samtidigt tar Twitter upp en allt större del av trafiken pÄ webben. Utan Internet och dess anvÀndare finns ingen marknad för antivirusföretag, Ätminstone inte i samma utstrÀckning som i dagslÀget.

”F-Secure Internet Security 2011” innehĂ„ller allt du behöver för att din dator ska vara skyddad mot intrĂ„ng via internet och andra kĂ€llor. Programmet Ă€r lĂ€tt anvĂ€nt och lĂ€tt att stĂ€lla in efter egna önskemĂ„l, samtidigt som det Ă€r utvecklat för att köras i bakgrunden dĂ€r de stör dig som anvĂ€nder minimalt. I dagslĂ€get har vi Ă€nnu inte tagit del av nĂ„gon recension av programmet, men det Ă„terstĂ„r att se vad det fĂ„r för betyg nĂ€r det har körts varmt av anvĂ€ndarna.

Den nya Twitter klienten lanserades idag med en video pÄ Twitters hemsida. Funktionen i sig Àr inte lanserad för den breda massan Ànnu, men lÀr komma inom en snar framtid. Twitter kan ses som en stÀndigt rinnande flod av information som vem som helst kan ta del av. Twitter har tagit Ät sig av detta perspektivet nÀr man utvecklat den nya klienten, och nu  ska det dÀrför vara vÀldigt enkelt att ta del av den information som du sjÀlv vill ha. Du kan enkelt lÀsa tweets, se var du Àr omnÀmnd, se dina och andras re-tweets. Du kan Àven enkelt och snabbt se bilder och videoklipp i den nya klienten.

Det ÄterstÄr alltsÄ att se hur de nya produkterna tags emot av anvÀndarna, kommer F-Secure att lyckas med sitt antivirusprogram och kommer Twitters nya klient att tillgodose anvÀndarnas behov? Hur som helst kan man argumentera att bÄda tvÄ Àr beroende av varandra pÄ nÄgot metastadie av Internet.

KĂ€lla:

KĂ€lla 1

KĂ€lla 2


 

Inga kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment