Mjukvara Logo

Blogg om programvaror, internet och webbapplikationer

KATEGORIER Antivirus AntiSpyware Surfa anonymt Backup Krypteringsprogram Webbhotell Programvara Gratis-program Internetkatalog

 

 

12 augusti, 2008

Ny svensk animationstjänst-Animasher

Filed under: Om Mjukvara — Taggar:, , — Christian Rudolf @ 19:32

Kristofer Mencák och Company har idag lanserat en ny applikation-Animasher. Detta är en tjänst som gör det möjligt för dig att skapa små animerade filmsnuttar. Dessa filmsnuttar kan du sedan lägga upp på din egna blogg eller maila till dina vänner. Kristofer tänker sig att:

”Tanken med verktyget är att man som användare enkelt och online skall kunna skapa de animationer man vill. Roliga animerade filmer, animerade e-cards, födelsedagsgratulationer, festinbjudningar – fantasin är egentligen det enda som sätter gränserna.”

Jag vet att Kristofer jobbar om dagarna på JMV Komunikation. Det gör lanseringen ännu mer imponerande. Det betyder att de suttit på nätterna efter jobbet och knåpat ihop den här applikationen!

Här har ni ett exempel på vad man kan få ihop om man använder Animasher:

Grumpy old men by waltew

Make your own | Clone and edit

No related posts.


 

2 Comments »

 1. Tackar så mycket för posten! =)

  Lite trött har jag varit till och från såklart, men är det kul så går det. Och mina vänner är de som har suttit mest och programmerat.

  Mvh,

  Kristofer

  Comment by Kristofer Mencák

 2. […] pratar om Animasher. En sida jag belyst tidigare på Mjukvara.se, dels beskrivit Animasher och intervjuat Kristofer Mencák som är en av delägarna i […]

  Pingback by Ted Valentin: Video om Teds entreprenörskap - Disruptive.nu

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment