Surftown Webbhotell

Betyg
7/10PC
Mjukvara.se star Mjukvara.se star Mjukvara.se star Mjukvara.se star Mjukvara.se star Mjukvara.se star Mjukvara.se star Mjukvara.se star Mjukvara.se star Mjukvara.se star
Pris:


Köp Surftown Webbhotell
Fakta
Licens: Löpande
Pris: 
Tillverkare: Surftown
Begränsningar: Inga
Licenstid: 
Språk: Svenska
OS: 
Relaterat innehåll
Installera Wordpress på Fem minuter hos Surftown! Du kan installera WP utan några tekniska kunskaper!
Info
Tillverkare:  Surftown
Funktioner
Betygsspecifikation
Funktionalitet   
Användarvänlighet    7
Hjälpfunktioner    8
Support    6
Pris    7
Effektivitet    7
Personlig åsikt    7
Vad användarna tycker

Mjukvara.se vill veta vad du tycker om Surftown Webbhotell. Berätta för oss!

Surftown-Enkelt Webbhotell

Surftown har som de flesta andra webbhotell paket som riktar sig till både privatpersoner och företag, vad som dock skiljer Surftown från många andra webbhotell är att Surftown i sina paket har ytterligare tre paket. Vilket innebär att privatpaketet består av yttermera tre paket som man kan välja mellan. Där finns Starter som inkluderar 10GB plats 30GB trafik och plats för en domän, men det finns också Advanced som innefattar 20GB plats 50GB trafik samt plats fär 10 domäner. Slutligen finns det ocksä ett tredje paket, nämligen Expert, som innebär 30GB plats 70 GB trafik och plats fär 20 domäner. Surftown erbjuder som man tydligt märker höga nivåer utav utrymme och trafik, särskilt om man ser till priset, från 36 kr i månaden får du ta del av något av dessa paket. Även företagspaketet består av tre delar, dels Lightpaketet som ger dig 10GB plats 100GB trafik och plats för två domäner, dels finns det också mediumpaketet ger dig 20GB plats och 150 GB trafik samt plats för 10 domäner. Slutligen finns Premium som inkluderar 30GB plats, hela 300 GB trafik och plats fär 20 domäner. I alla företagspaket ingår också VIP-support, vilket inte ingår i de privata paketen. Något som kan tyckas är anmärkningsvärt om man har som mission att bli Sveriges bästa webbhotell, är att man då bör erbjuda även de som köper något av de privata paketen VIP-support. Något som dock höjer Surftown är deras 30 dagars garanti som innebär att man får pengarna tillbaka om man inte är nöjd.

Surftown är på många områden ett webbhotell att rekommendera, men vad de dock borde arbeta med är deras support. Den är varken särskilt effektiv eller hjälpsam, visserligen löser Surftown oftast problemen, men det skulle vara till deras fördel om supporten var mer effektiv och löste uppkommande problem ännu snabbare.

Vad gäller säkerheten så övervakas servrarna dygnet runt med ett SysOrd-system som analyser en lång rad data och tendenser, denna kan därför rapportera om förväntade oregelbundenheter innan de blir kritiska för driften. Och backupen sker som så att Surftown synkroniserar din data automatiskt till flera platser och medier, och skulle din verksamhet råka radera viktig data kan Surftown hjälpa hjälpa er att återställa filer och databaser. Din eller er data lagras i Surftowns egna datacenter, dessa är placerade runt om i Danmark. Deras datacenter är uppkopplade med fyra stycken 1000. Mbit/s redundanta fiberförbindelser, redundant ström och kylning, samt UPS och dieselgenerator och Inergen brandsläcksanläggning.

Surftown passar dig om du är pä jakt efter mer form av utrymme, trafik och kapacitet fär fler besäkare, men samtidigt inte vill betala ett allt fär hägt pris. Och skulle du ändä vara missnäjd har du som tidigare nämnt 30 dagars garanti.
Christain Rudolf
Skrivet av Christian Rudolf
Expertskribent - Antivirus och Brandvägg
Vad tycker du om Surftown Webbhotell?
Berätta för Mjukvara.se!


Ditt namn


Din e-mailadress (Mjukvara.se lämnar aldrig ut din e-mailadress)


Din hemsida eller blogg


Din recension


Användarnas recensioner av Surftown Webbhotell

Surftown
Bäst med Surftown Webbhotell


Köp Surftown Webbhotell

Hjälpte denna sidan dig?

Tipsa gärna dina vänner genom att blogga, Twittra eller Facebooka Mjukvara.se!

Skärmdumpar av programmet
Bild över Surftowns Administrationsgränssnitt. Här kan du överblicka alla funktioner, email, domäner och webbsidor som du har liggande hos Surftown.