Mjukvara Logo

Panda Cloud Antivirus

Hem / Panda Cloud Antivirus
KATEGORIER Antivirus Brandväggar AntiSpyware Surfa anonymt Backup Krypteringsprogram Webbhotell Internetkatalog

Om Mjukvara.se
Christian Rudolf

Mjukvara.se drivs av Christian Rudolf i syfte att vara en resurs kring programvaror, webapplikationer, internetsäkerhet och hur man använder weben för att göra sitt liv bättre. Mitt mål är skapa gratis, relevant och intressant info för dig som har frågeställningar kring weben och hur man använder den. Vill du kontakta mig gör du lättast det på Rudolf (at) mjukvara punkt se


Panda Antivirus Gratis

Panda Cloud antivirus är antagligen det snyggaste gratis antivirusprogram som jag sett. Layouten är fenomenalt snygg och det är dessutom ett enormt enkelt program att använda. Några få flikar att välja mellan och ett par klick. Man är igång som användare efter ett par minuter I flikarna väljer man egentligen bara mellan två saker, om man vill söka genom hela datorn eller bara delar av den. Jämfört med tunga stora antivirusprogram är det här mycket mycket snabbt och enkelt att komma i gång med.
Ladda ned Panda Antivirus gratis! Ladda ned

Panda Cloud Antivirus

Lite mer val, och därmed komplexitet finns det när man ser på rapporterna. Där finns en färgkodning och möjlighet att se rapporter utifrån datum också vilket gör att man kan se när man har ett riskbeteende. Lite ett sätt att lära sig datorn och internet. Som många gratisprogram finns det saker som saknas som finns i betalprogram som exempelvis realtidsskydd. Men är det gratisprogram som man vill ha är Panda ett mycket gott alternativ. Inte minst för mer ovana användare som antagligen tilltalas av att det bara är två knappar att välja mellan.

Den enda nackdelen vi upplevde är att den skanningen av testdatorn vi gjorde tog lite tid. Något vi tycker väl uppvägs av att den är så enkel att använda.

Panda Cloud Antivirus finns på svenska och är kompatibelt med Windows 7

Panda är ett gratisantivirusprogram som jag definitivt skulle rekommendera att prova. Det är ett sådant där program jag kan tänka mig att tipsa släkt om dessutom, enkelheten gör att man får i gång ovana användare och kommer det en varning eller blir fel så kan jag hjälpa till. Cloud är effektivt dessutom, på min testmaskin hittade det två virus som ett annat gratisprogram hade missat.

Nyheter i den senaste versionen av  Panda Cloud Antivirus vers 1.1

  • Språkversioner, det finns idag språkstöd för 9 språk
  • En betalversion, Pro
  • Beteendeblockering, dvs man har olika mönster som Malware använder och när detta mönster upprepas ser Panda till att det inte är ett Malware
  • Avancerade inställningar, dvs du kan själv ändra i inställningarna för att din installation skall bli optimal för dig.
  • Panda kan användas tillsammans med andra säkerhetsprogram utan att konflikt uppstår
SCREENSHOTS AV PROGRAMMET

Menyer är intuitiva och snabba att lära sig
Inte riktigt lika snyggt, men pedagogiskt
Panda är väldigt snyggt och enkelt.
Det blir lätt lite saker som måste rensas ut.