Mjukvara Logo

Iphone utvecklare

Hem / Iphone utvecklare
KATEGORIER Antivirus Brandväggar AntiSpyware Surfa anonymt Backup Krypteringsprogram Webbhotell Programvara Gratisprogram Internetkatalog
Iphone utvecklare

För ett år sedan gick det knappt att uppbringa ett bolag som kunde utveckla Iphone apps. Nu finns det relativt många utvecklare i Sverige av Iphone programvara. Nedan finner du en lista över Iphone utvecklare.

Denna sidan är under konstruktion. Är du ett företag eller person som jobbar med Iphone utveckling, så kan du kontakta mig på Rudolf@mjukvara.se, om du vill bli listad här.

1
Anders Färdigh

Anders Färdigh

http://appsters.se/
iPhoneutvecklare i Stockholm, specialiserad på gränssnitt och idéarbete. En av grundarna av mobilbyrån Appsters. Appsters arbetar med mobilutveckling samt utarbetar strategier för företags och varumärkens mobila närvaro samt lansering av applikationer. Appsters ägs och drivs av Anders Färdigh. Ref case.: Gränsnitt på Frölunda Indians iPhone App. Du når Anders på 070-67 67 802.
2

Appsters-Strategisk Rådgivning kring mobil kommunikation

http://www.appsters.se/
Utifrån ditt företags behov utvecklar Apppsters applikationer för iPhone, iPad och Android samt genomför lanseringar (PR) med fokus mot sociala medier. Vi anordnar även workshops och föreläsningar så du till fulla kan nyttja den mobila teknikens möjligheter till att öka din försäljning!
3
Billy Bloggar om Iphoneutveckling!

Billy Bloggar om Iphoneutveckling!

http://www.billyohgren.com/iphone-utvecklare/
Billy Öhgren jobbar heltid som iPhoneutvecklare på Apegroup och bloggar om hur det är att vara anställd iPhoneutvecklare på sin blogg.